Felix KouwenhovenWeblog

Gastenboek


U kunt bij een heleboel artikelen reacties achterlaten. Het kan natuurlijk zo zijn dat u gewoon een berichtje wilt achterlaten. Dat kunt u hier doen. Om niet teveel onzin te krijgen moet u wel ingelogd zijn.

Reacties

11 maanden!
Nog 1 maandje en dan ben je 1 jaar! Het gaat allemaal zo snel kleine man. Maar het is erg mooi om je zo te zien groeien. Elke dag geniet ik daarvan. Grote knuffel en kusjes van Mama!
2010-04-30

Oppas op Felix
Felix, nog bedankt voor de gezellige avond met je :-). Mama en Papa konden weer eens lekker op stap terwijl ik op je mocht passen. Tjonge wat ben jij een zoet ventje, ga zo door ;-).
Dikke knuffel,
René
2009-10-23

Ik mag ook!
Ik heb je al even mogen bewonderen bij pappa en mamma thuis... Je bent inderdaad een heel mooi (en wat ik heb begrepen) lief kereltje. Ik zal nu regelmatig even kijken hoe hard je groeit en hoe snel je verandert... Want, pappa en mamma, geniet ervan! Voordat je het weet rijdt hij weg op de brommer.... Groetjes, Grissie (collega van pappa)
2009-08-31

van ome René
Lieve Felix
Wat een werelds geschenk dat jij nu op deze wereld bent!! Niet alleen je papa en mama zijn trots op jou, ook je oom René is heel erg wijs met je! Ik ga er dan ook vanuit dat we nog heeeeeel veeeeel mooie, leuke, fijne en gezellige dingen met elkaar gaan beleven!! Uiteraard gaan we ook nog spannende avonturen meemaken. Maar eerst en vooral....welkom grote, kleine man!! Ik hou van je!!
Vette knuffel René
2009-08-17

Hoeraaaaaaaaaaaaaa
Hi lieve knappe Felix. Wat leuk om een account op je eigen site te hebben. Kan ik lekker foto's kijken en zien hoe jij je ontwikkelt. Je mama en papa zijn terecht trots op je. Je bent een spetter!!
Liefs van Diana & Frank
2009-07-26

Van tanta karin
Lieve kleine felix! Wat een verrassing om je website te zien en complimenten voor papa om dat zo te maken. Lag meteen in een deuk met die maffe foto dat je een heks bent. Kan je leventje nu lekker volgen. Goed eten en slapen, en weet zeker dat je papa en mama heeeeeeeeeeeeeeel happy maakt. Dikke kus Karin
2009-07-25

Wat een eer
Hoeraaa, papa is de eerste die een bericht in jouw gastenboek mag achterlaten. Wat een eer.
En wat een nog grotere eer om jouw papa te mogen zijn, wat ben ik ontzettend trots op jou en ontzettend blij dat je in mijn gezinnetje bent gekomen.
2009-07-24

TROTSE MAMA
Lieve Felix,
Mama is zo gelukkig met jou!
Elke dag is het weer feest om jou te zien! Net als papa ben ik ook ontzettend trots op jou! Je maakt ons gezinnetje compleet!
2009-07-24

Reactie toevoegen

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen toevoegen.