Felix KouwenhovenLego

Lego Star Wars - Opzet

Lego Star Wars - Opzet

In dit artikel laat ik mijn Lego Star Wars opzet zien waarbij ik heel erg op de kleine details heb gelet. Op de lege plekjes heb ik dan ook opgevuld met kleine stukjes Lego. Ik heb geen lijm of ander spul gebruikt voor de opzet behalve voor Emperor Palpatine's Shuttle daar heb ik een touwtje voor gebruikt.

Het bouwen

Het eerste wat ik heb gebouwd is het platvorm voor de Millennium Falcon. Daarna heb ik het snow fight neer gezet. Daarna heb ik de rest erom heen gezet. De Emperor Palpatine's Shuttle was het lastigst eerst had ik hem aan een lamp vast gemaakt maar dat was gevaarlijk. Daarna had mijn vader een zadeltje aan het plafond gemaakt en daar het touwtje aan vast gemaakt.

Klaar!

Toen het klaar was, was het nog steeds niet klaar want ik miste nog een setje. Toen ik hem had gevonden had ik hem neergezet, maar dat stond niet mooi dus had ik een boom gepakt om het af te maken. Maar ik had nog heel veel minifigures over die had ik op een groen plaatje gezet.

Tips

Als tips heb ik: maak het nooit te druk, gebruik de kleuren goed, als je iets hebt wat kan vliegen hang hem dan op met een touwtje.
Met 'maak het nooit te druk' bedoel ik eigenlijk zet het niet te dicht bij elkaar.