Felix KouwenhovenWeblog

Sinterklaas 2009


Afgelopen weekend was het mijn eerste Sinterklaas. Erg spannend allemaal. Vrijdag op school kwam de meneer met de lange baard al langs en er waren ook zwarte pieten bij met lange leren jassen. Die kwamen mij trouwens bekend voor van die lawaai fietsen die in de zomer altijd voorbij komen, maar goed...
Ik vond het gedoe eromheen allemaal heel erg spannend. Kinderen die uitgelaten zijn, zingen en schreeuwen. De Sint en Piet vond ik helemaal niet eng, leuk juist want je krijg cadeautjes van ze.
Zaterdag met papa en mama thuis gevierd met kruidnootjes (mocht ik niet, snap jij dat nou), kaarsjes aan (gezellig) en.... alweer die cadeautjes. Ik heb leuke speeltjes voor in de box en het kleed gekregen.
Zondag kwamen als verrassing opa en oma Kouwenhoven nog op visite en hadden ook al een cadeau bij zich (yep, het is nu officieel een hele leuke tijd dat St. gebeuren). Een heel leuk voorleesboek met voor iedere dag een verhaaltje.
Er zijn ook foto's gemaakt natuurlijk, die kun je bij de Foto's terugvinden. Ik heb het in ieder geval heel erg naar mijn zin gehad!
Veel liefs en groetjes van Felix

Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen toevoegen.